WEKO3
アイテム
イカ肉の新しい利用法(第一報)基礎実験
http://hdl.handle.net/10083/2054
http://hdl.handle.net/10083/2054b9bc2179-5302-4149-9b00-894cb7873abb
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
KJ00004829441.pdf (400.7 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2008-04-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | イカ肉の新しい利用法(第一報)基礎実験 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | New Utilization of Squid Meat (Part 1) : Fundamental Experiments | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
松元, 文子
× 松元, 文子× 吉松, 藤子× 多田, 節子× 落合, 春子× Matsumoto, Fumiko× Yoshimatsu, Fujiko× Tada, Setsuko× Ochiai, Haruko |
|||||
作成者(ヨミ) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 69396 | |||||
姓名 | マツモト, フミコ | |||||
作成者(ヨミ) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 69397 | |||||
姓名 | ヨシマツ, フジコ | |||||
作成者(ヨミ) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 69398 | |||||
姓名 | タダ, セツコ | |||||
作成者(ヨミ) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 69399 | |||||
姓名 | オチアイ, ハルコ | |||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In recent years a catch of squid has been increasing, but the utilization of it is very limited. Fundamental studies on squid in our country has shown that nutritive value of it is as high as animal meats and moreover reasonable price is another beneficial point. And so from the standpoint of our nutritional improvement we are urged to develop new utilization of squid meat as food and or to devise new preparation of cooking. We started our studies on new utilization of squid meat as food, paying attention that squid meat has easy solubility in water and that by beating it foams very much. | |||||
書誌情報 |
お茶の水女子大學自然科學報告 巻 7, 号 1, p. 111-117, 発行日 1956 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 00298190 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00033958 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
形態 | ||||||
値 | 400711 bytes | |||||
日本十進分類法 | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 400 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | お茶の水女子大学 | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 紀要論文 | |||||
資源タイプ・ローカル | ||||||
値 | 紀要論文 | |||||
資源タイプ・NII | ||||||
値 | Departmental Bulletin Paper | |||||
資源タイプ・DCMI | ||||||
値 | text | |||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||
値 | 03 | |||||
所属 | ||||||
値 | Laboratory of Cookery, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University | |||||
所属 | ||||||
値 | Laboratory of Cookery, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University | |||||
所属 | ||||||
値 | Laboratory of Cookery, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University | |||||
所属 | ||||||
値 | Laboratory of Cookery, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University |