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  1. 紀要
  2. お茶の水女子大學自然科學報告
  3. 4(2)

トマト汁中のアスコルビン酸酸化酵素阻害物質について

http://hdl.handle.net/10083/1997
http://hdl.handle.net/10083/1997
995521cf-ac8e-46b5-9e33-911420d0d921
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004829354.pdf KJ00004829354.pdf (445.4 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2008-04-30
タイトル
タイトル トマト汁中のアスコルビン酸酸化酵素阻害物質について
タイトル
タイトル Natural Inhibitor for Ascorbic Acid Oxidase Contained in Tomato Juice
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
タイプ departmental bulletin paper
著者 稻垣, 長典

× 稻垣, 長典

WEKO 69050

稻垣, 長典

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福場, 博保

× 福場, 博保

WEKO 69051

福場, 博保

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Inagaki, Choten

× Inagaki, Choten

WEKO 69054

en Inagaki, Choten

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Fukuba, Hiroyasu

× Fukuba, Hiroyasu

WEKO 69055

en Fukuba, Hiroyasu

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著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 69052
姓名 イナガキ, チョウテン
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 69053
姓名 フクバ, ヒロヤス
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 By the addition of tomato juice, the enzymatic oxidation of Lascorbic acid by cucumber ascorbic acid oxidase was greatly inhibited. The greatest activity for this inhibition was observed with the juice newly made from fresh tomato, and the longer the time for standing of this juice was, the smaller the inhibiting activity was. The distillate of tomato juice had the powerful inhibiting activity for this emzyme, and so it is assumed that this natural inhibitor will be a volatile compound.
書誌情報 お茶の水女子大學自然科學報告

巻 4, 号 2, p. 235-241, 発行日 1954-03
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 00298190
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00033958
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
形態
445382 bytes
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 400
出版者
出版者 お茶の水女子大学
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 紀要論文
資源タイプ・ローカル
紀要論文
資源タイプ・NII
Departmental Bulletin Paper
資源タイプ・DCMI
text
資源タイプ・ローカル表示コード
03
所属
Laboratory of Nutrition-Chemistry, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University
所属
Laboratory of Nutrition-Chemistry, Faculty of Home Economics, Ochanomizu University
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Ver.1 2021-03-01 22:30:41.606222
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