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  1. 紀要
  2. 人間文化創成科学論叢
  3. 10

「頼家時祭献立」ならびに「その他の饗応献立」の翻刻と解説

http://hdl.handle.net/10083/35761
http://hdl.handle.net/10083/35761
e83f499b-d16f-4732-b1d8-8ac16541dbb9
名前 / ファイル ライセンス アクション
44_10-1-10-16.pdf 44_10-1-10-16.pdf (2.0 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2010-02-25
タイトル
タイトル 「頼家時祭献立」ならびに「その他の饗応献立」の翻刻と解説
タイトル
タイトル A Reprint and Description of Menus for the Seasonal Festivities of the RAI Family
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 時祭献立
キーワード
主題Scheme Other
主題 頼山陽
キーワード
主題Scheme Other
主題 江戸時代
キーワード
主題Scheme Other
主題 杉の木文書
キーワード
主題Scheme Other
主題 menus for the seasonal festivities
キーワード
主題Scheme Other
主題 Sanyo RAI
キーワード
主題Scheme Other
主題 Edo period
資源タイプ
資源 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
タイプ departmental bulletin paper
著者 小竹, 佐知子

× 小竹, 佐知子

WEKO 77835

小竹, 佐知子

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大久保, 恵子

× 大久保, 恵子

WEKO 77836

大久保, 恵子

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ODAKE, Sachiko

× ODAKE, Sachiko

WEKO 77839

en ODAKE, Sachiko

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OKUBO, Keiko

× OKUBO, Keiko

WEKO 77840

en OKUBO, Keiko

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著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 77837
姓名 おだけ, さちこ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 77838
姓名 おおくぼ, けいこ
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A reprint of seventy-six menus for the seasonal festivities of the Rai family is presented. In addition, seven event-menus which were not identified as the anniversaries of the deaths of ancestors nor seasonal festivities are introduced. The seasonal festivities were generally held twice in a year, spring festivity in February and autumn festivity in August. Four spring festivities and three autumn festivities were not held in February and August, and all these were prolonged. Two of them were prolonged because Shunsui returned from Edo to Hiroshima on May, and at that time the spring festivities were held in June. Almost all menus were the highest grade, i.e. the grand dinner consisting of the principal course of a dinner with the second course containing another soup bowl.
書誌情報 人間文化創成科学論叢

巻 10, p. 10.1-10.16, 発行日 2008-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13448013
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA1231891X
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
形態
2015566 bytes
著者版フラグ
値 publisher
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 051
出版者
出版者 お茶の水女子大学大学院人間文化創成科学研究科
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 紀要論文
資源タイプ・ローカル
紀要論文
資源タイプ・NII
Departmental Bulletin Paper
資源タイプ・DCMI
text
資源タイプ・ローカル表示コード
03
所属
人間環境学専攻(日本獣医生命科学大学)
所属
比較文化学専攻(都留文化大学)
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Ver.1 2021-03-01 20:57:34.600536
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